DISTRIBUIȚI
sursa foto: www.kfetele.ro

Ca femeie, este aproape imposibil sa nu-ti doresti sani mari si fermi. Insa cum operatiile estetice sunt prea costisitoare si, mai ales, avand multe riscuri neprevazute, metoda cea mai indicata si la indemana este cea naturala. Iar in cazul fetelor aflate inca in procesul de dezvoltare, nici nu ar fi recomandat altceva.

Da, se poate apela si la mici trucuri pentru a parea ca ai sani mari si fermi, insa atunci cand hainele sunt date jos, iluzia dispare si, deci, sutienul cu push-up nu pare foarte eficient in acest sens.

Totusi, exista cateva metode ajutatoare in dorinta ta de a detine niste sani mai mari si mai fermi si totul in mod natural, fara riscurile din urma bisturiului.

Una dintre aceste metode poate fi consumul zilnic de suc de papaya cu lapte care, dupa cum spune un studiu efectuat de specialisti, poate stimula cresterea sanilor in mod natural. Chiar si consumarea frecventa de papaya, fara nimic altceva, poate ajuta in acest proces.

Exercitiile fizice pot si ele contribui la efectul vizual de marire a sanilor si pentru asta, nici macar nu trebuie sa mergi la sala, ci e suficient sa ridici gantere de cate 0.5 kg fiecare, iar apoi poti trece, treptat, si la alte exercitii mai complexe.

Daca vrei sa ai sani mari si fermi, trebuie ca si stilul tau de viata sa fie unul sanatos si asta inseamna ca in regimul tau alimentar trebuie sa se regaseasca laptele, branza, untul, carnea de pui si peste, consumul de oua, dar si cerealele integrale si diverse tipuri de seminte. De asemenea, sucurile dulci trebuiesc inlocuite cu fructele si cu apa pentru ca vitaminele de care ai nevoie, sa aiba din ce sa fie asimilate de organism.

Si anticonceptionalele pot face ca sanii sa devina mai mari, insa acestea trebuie folosite doar la recomandarea medicului.

In final, un alt mod natural de a te ajuta sa ai sani mari si fermi, este masajul care trebuie realizat dupa o baie calduta, nu fierbinte, cu uleiuri parfumate sau crema ce ajuta la hidratarea si catifelarea pielii, oferind, totodata, si un miros placut.

 

Comentariii