DISTRIBUIȚI
sursa foto: medlive.hotnews.ro

Daca nu vrei sa ajungi sa nu-ti mai suferi partenerul, atunci cand dormi cu el, pe motiv ca acesta sforaie, trebuie sa stii ca exista cateva metode eficiente impotriva sforaitului.

Bineinteles ca acest sforait nu este intalnit doar in cazul barbatilor, ci si femeile pot avea acest obicei si, de regula, persoanele supraponderale mai mult.

Stim cu totii, probabil, cat este de suparator sa dormi cu cineva care sforaie, insa haideti sa vedem cum se poate scapa de sforait cu ajutorul acestor metode eficiente.

Un dus inante de somn este recomandat, nu doar din motive igienice, insa si specialistii recomanda baia calda pentru a te ajuta sa scapi de sforait. Spray-ul nazal cu apa de mare, poate fi si el un plus al acestor metode eficiente de a-ti mentine libere caile respiratorii.

De asemenea, pozitiva de dormit poate determina aparitia sforaitului. Asa ca o alta metoda eficienta prin care poti sa scapi de sforait, e si dormitul pe o parte si mai putin pe spate.

Hidratarea este un alt factor important atunci cand se doreste a nu avea probleme cu acel sforait suparator si, prin urmare, este indicat sa se consume cate un pahar cu apa chiar inainte te a dormi.

Consumul bauturilor alcoolice este total neindicat la ceas de seara cand se doreste un somn lin, cu vise frumoasa si lipsit de sforait. Asadar, cine vrea sa consume alcool, o poate face doar cu vreo patru ore inainte de timpul de culcare. Asta, desigur, daca nu vrea sa deranjeze somnul altora.

Si, in final, pe langa toate aceste metode eficiente prin care se poate scapa de sforait, se mai poate folosi si un umidificator de camera care nu va da voie mucoasei nazale sa se usuce si astfel aparatia sforaitului nu va fi inclusa in pachet.

Sursa articol: ele.ro

Comentariii