DISTRIBUIȚI
sursa foto: casa-balaj.ro

Caldura deja a venit, e aici, dar ce ne facem cu transpiratia corpului, de acum? Mai ales cu cea din zona sub bratului care ne creeaza un real disconfort, miros urat sau ingalbenirea hainelor.

De obicei, responsabil de aceasta transpiratie neplacuta este parul nedorit de sub brat de care, evident, ne dorim sa scapam repede si eficient si, mai ales, definitiv, daca se poate.

Ei bine, se pare ca putem scapa de parul nedorit de sub brat, printr-o metoda simpla si ieftina si cu sanse reale de rarire sau eliminare ireversibila a parului.

Pentru a pune in aplicare “magia”, avem nevoie de: malai, bicarbonat de sodiu si lamaie. Acestea fiind spuse, ramane sa punem metoda in practica si anume:

  • Se amesteca o lingura de malai cu trei sau patru linguri din bicarbonatul de sodiu, impreuna cu aproape 100-150 de mililitri de zeama de lamaie, pana cand totul devine o pasta
  • Apoi, amestecul obtinut se aplica sub brat si se freaca zona usor, iar apoi se lasa pentru a actiona timp de zece minute
  • Dupa aceea, se clateste bine cu apa calda si gata, zona ramane curata, fara pic de par.

Pentru ca metoda aceasta sa fie eficienta, trebuie repetat procedeul de doua ori pe saptamana si se va putea observa cum parul nedorit de sub brat va reveni tot mai rar, pana cand, dupa un timp, nu va mai creste deloc.

Astfel, foarte usor se poate scapa definitiv de parul nedorit de sub brat, metoda aceasta fiind folosita mai mult de catre femeile din Rusia, care sustin ca asa se poate elimina complet parul nedorit.

Comentariii