DISTRIBUIȚI

Femeia din viaţa unui bărbat. Câte sacrificii face o femeie pentru a îşi vedea partenerul fericit?

Bărbaţi de pretutindeni, luaţi aminte aceste vorbe: Ai ales să te căsătoreşti cu o femeie care este la fel de bine educată ca tine, care câştigă aproape la fel de mult ca şi tine. O femeie care are vise şi aspiraţii aşa cum are orice alt om… o femeie care nu a intrat în bucătărie în viaţa ei (aşa cum nici tu şi nici sora ta nu aţi intrat) pentru că a fost ocupată cu studiile ei într-un sistem care nu oferă niciun beneficiu fetelor care se descurcă în bucătărie.

Ai ales să te căsătoreşti cu o femeie care a locuit şi a trăit cu părinţii, surorile şi fraţii ei la fel de mult ca şi tine: 20-25 de ani din viaţă ei. Această femeie a avut curajul de a lăsa în urmă tot, de la casă la oameni care o iubesc, şi a acceptat să înceapă o nouă viaţă, să adopte casă ta, familia ta şi chiar să îţi ia numele.

Ai ales să te căsătoreşti cu o femeie de la care alţii au pretenţii să fie bucătar maestru într-o singură zi… O femeie care trebuie să gătească imediat ce se trezeşte şi, chiar dacă este la fel de obosită ca tine, să fie nevoită să pregătească cina când vine de la birou. Şi să-ţi mai spun ceva: această femeie niciodată nu se plânge; are rol de menajeră, de bucătar, de mamă, de soţie – chiar dacă uneori nu vrea să îşi îndeplinească îndatoririle.

Este stângace şi neglijenţă şi câteodată prea exigenţă; există momente în care învaţă mai repede decât tine şi momente în care ar vrea să lase totul şi să fugă departe în lume.

Ai ales să te căsătoreşti cu o femeie care are proprii prieteni – femei, bărbaţi – şi colegi la locul de muncă. Această femeie este dispusă să uite de aceşti oameni pentru a evita gelozia ta iraţională, inutilă, dorinţa de concurenţă şi nesiguranţă de care dai dovadă.

Ai ales o femeie care a dat toată viaţa ei pentru tine, care aşteaptă sprijinul tău, care vrea să îi fii alături atunci când îi este greu şi, cel mai important, care vrea să o apreciezi şi să o iubeşti până când moartea vă va despărţi.

Dar nu mulţi bărbaţi ştiu asta…

Sursa: kudika.ro

 

Comentariii