DISTRIBUIȚI

Dupa cum se stie foarte bine carbohidratii consumati in proportii mari duc la schimbarea inestetica a siluetei si ne da mari dureri de cap. Unii inteleg ca acestia trebuie eliminati total din alimentatie, ceea ce este total gresit.

Se pot consuma in portii limitate (pana la 100 cal si 3 g de fibre) painea in cereale integrale, de asemenea si pastele, iar cartofii sa fie cat mai putini pe o farfurie, caci nu e sanatos amidonul. Este foarte important sa avem un organism hidratat si odihnit, altfel avem senzatia de foame, chiar daca abia am mancat.

12226756_906923952717821_1106507183_n

Este recomandat sa incercam sa ne facem un stil de viata sanatos, pentru a fi in forma atat fizic cat si psihic. Stim de asemenea ca mancatul in timpul noptii ingrasa,deoarece caloriile inghitite noaptea vor fi utile organismului pe timpul noptii sau a doua zi.

Potrivit este sa mancam putin si des,la doua sau trei ore, astfel avand energie intreaga zi.
Noaptea daca simtim senzatia de foame trebuie sa nu depasim 200 de cal. Corect ce am zis,
dar uneori depinde foarte mult de organismul pe care il avem. Putem manca mult si orice
la orice ora si sa nu ne ingrasam, dar putem sa si mancam putin si sa iesim in evidenta cu cateva kilograme in plus. Depinde si de norocul fiecaruia.

12243742_906923946051155_992690096_n
Daca tot am vorbit despre dieta este necesar sa vorbim si despre fitness, despre musculatura.

Modul de a-si construi musculatura de la barbati la femei este diferit. Nu iti poti scoate prea mult in evidenta musculatura daca nu indigeri anabolizanti, steroizi. In general atunci cand faci antrenamente fizice trebuie sa combini exercitiile intense cu cele mai usoare si bineinteles sa te incordezi la orice exercitiu, arzand totodata caloriile si obtinand un corp de invidiat.

Comentariii