DISTRIBUIȚI

Atat femeile cat si barbatii cred ca isi doresc sa aiba o viata sexuala intensa din toate punctele de vedere. Dar, asta include sa nu ne fie jena de persoana de langa noi, sa ne lasam dusi de val si sa traim fiecare clipa si moment de placere la maximum. Bineinteles sa ne simtim atrasi unul de celalalt este un alt element esential.

12212121_906203039456579_1498930703_n

Preludiul poate fi considerat ingredientul unei partide intense de iubire. Ne poate duce pe cele mai inalte culmi. E important sa experimentam diverse lucruri in pat si totodata sa vorbim deschis cu partenerul nostru despre ceea ce ne place sau nu, sa-i indrumam gesturile lent acolo unde ne dorim sa ajunga.

In momentul in care suntem in dormitor si nu numai, cu iubita/ul trebuie sa avem incredere in noi, in acest caz in cat de seducator/oare putem fi,nu trebuie sa avem complexe legate de aspectul fizic sau sa ne inhibam. Caci nu degeaba am ajuns pana in acest punct.

Uneori anumite locuri pentru o partida de sex care ni se par ciudate pot face una salbatica,de intensitate maxima. Suntem intr-o situatie in care ne putem exprima sexualitatea la cote maxime sub toate formele. Depinde de noi, de dorintele,de fanteziile noastre si de partenerul nostru, care este elementul cheie pentru o partida de amor reusita. Trebuie sa fim deschisi ca si cuplu sa ne satisfacem reciproc dorintele si fanteziile.

Se intampla uneori sa avem de-aface cu lucruri neprevazute, de care sa ne fie rusine, dar trebuie sa privim totul cu entuziasm, sa fim relaxati si sa nu ne crispam.

Nu trebuie sa lasam grijile sa strice ceva care este frumos si ne face sa ne simtim atat de bine, caci dupa cum bine stim, sexul te scapa de stres, dureri de cap, te ajuta sa te detensionezi.

Comentariii