DISTRIBUIȚI
sursa foto: click.ro

Vrei sa slabesti, insa nu ai timp de sport, sau nu-ti place sa faci efort fizic? Ei bine, programul de antrenament nu este pentru oricine si nu inseamna ca doar asa poti slabi. Adica ce, persoanele care au o relatie speciala cu lenea nu pot slabi? Ba da, pot, si nici nu e chiar asa greu precum pare.

Daca esti lenesa, urmeaza aceste sfaturi si vei putea slabi

In primul rand, contorizeaza consumul de calorii din perioada zilei. Dupa cum arata studiile, o persoana care isi tine sub observatie aportul de alimente, poate slabi si de doua ori mai mult spre deosebire de oamenii care nu fac asta.

Apoi, incearca sa te cantaresti cat mai des, asta te va ajuta sa fii motivata si sa te mentii in forma.

Ca sa poti slabi mai usor, ar fi bun sa incepi mesele fie cu cate o salata, fie cu cate o supa, asta pentru ca senzatia de foame sa nu mai fie la fel de mare si astfel, mancand mai putin, vei putea slabi mai mult.

Pentru a nu manca mai mult pe parcursul zilei, niciodata nu trebuie sa sari peste micul dejun, deoarece aceasta fiind cea mai importanta masa a zilei, respectand-o, vei slabi.

Apa este aliatul cel mai bun in incercarea de a slabi. Asa ca bea cat mai multa in fiecare zi si chiar inainte de fiecare masa, acest lucru ajutandu-te sa nu mananci prea mult apoi.

Pastrarea legumelor si fructelor taiate, in frigider, este o alta idee de rontanele, dar sanatose, care nu ingrasa. Si daca tot vorbim de rontanele, arunca acele snacks-uri din birou si inlocuieste-le mai bine cu niste gustari sanatoase cu ajutorul carora chiar poti slabi.

Ti-am zis eu ca si daca esti lenesa poti slabi si vezi, nici nu pare greu. Totul e sa ai un pic de vointa si poate sa faci ceva ajustari ale programului de zi cu zi.

Comentariii