DISTRIBUIȚI
sursa foto: crischicote.com

Atunci cand tot ce consumi conteaza, iar dorinta ta este sa iti pastrezi un abdomen plat, alimentele trebuie si ele alese cu grija inca de la micul dejun.

Pe principiul ca “cine se scoala de dimineata, departe ajunge”, putem sa adaptam zicala si sa spunem ca “cine mananca de dimineata, are alta pofta de viata”, nu? Plus ca pe langa energia pe care o capeti luand micul dejun, daca ceea ce consumi este sanatos, mai poti contribui si la implinirea dorintei de a avea un abdomen plat.

Dar hai sa vedem ce putem sa mancam la micul dejun astfel incat sa avem o buna digestie, energie pentru intreaga zi si, bineinteles, ravnitul abdomen plat la care orice femeie cred ca viseaza.

Pentru inceputul zilei, un pahar cu apa ar fi perfect, deoarece apa revigoreaza metabolismul si participa la inlaturarea toxinelor din organism, ramase in urma digestiei.

Dupa acest pahar de apa, poti manca niste cereale integrale care ajuta la reglarea metabolismului si pune digestia la munca astfel incat tu sa nu ai probleme cu balonarea si sa-ti ramana un abdomen plat in continuare, pentru ca nu doar balonarea, ci nici grasimea abdominala nu va exista, conform studiilor, daca mananci cereale integrale la micul dejun.

De asemenea, cu musli mai poti incepe prima masa a zilei. Micul dejun format din fructe, seminte, nuci si cereale, reprezinta un amestec delicios si bogat in fibre ce iti va da energie pentru intreaga zi si asa, totodata, un abdomen plat, ramane un abdomen plat.

Pentru orice femeie este, sau ar trebui sa fie, important sa-si mentina o greutate corespunzatoare inaltimii si starii de sanatate. Pentru a reusi acest lucru, fara senzatii dese de foame, iti poti face micul dejun cu fulgi de ovaz in combinatie cu diverse fructe si astfel beneficiezi de vitamine si fibre dietetice, necesare pentru mentinerea unui abdomen plat.

Sau, daca nu, mai poti avea micul dejun cu seminte de chia, asa numitele si “alimentul mileniului trei”, care sunt bogate in antioxidanti, vitamine, proteine, minerale, fibre, magneziu, calciu, fier, seleniu si Omega 3. Semintele de chia pot fi adaugate in cereale, iaurt sau smoothie si astfel consumate, iti pot mentine un abdomen plat.

Sursa articol: foodstory.stirileprotv.ro

Comentariii