DISTRIBUIȚI

Odată cu venirea anotimpului rece, foarte multă lume trece de la salate pe ciorbe şi supe calde. Sunt uşor de preparat, iar ingredientele sunt facil de găsit. În plus, nu necesită o preparare laborioasă, ci una relativ simplă.

Trecerea la anotimpul rece face ca românii să schimbe oarecum registrul gătitului. Dacă în perioada de vară predominau salatele sau supele reci, acum ciorbele sau supele calde îşi fac loc în meniul zilnic.

CITESTE SI: Femeile care fac asta la duş îşi dublează riscul de cancer!
CITESTE SI: A intalnit un barbat in club si acesta i-a cumparat o bautura. Ce mesaj a primit cateva saptamani mai tarziu aceasta fata

„Sunt o soluţie foarte bună. Organismul are nevoie de lichide calde, în această perioadă a anului. În plus, acestea încălzesc organismul, îl hidratează şi sunt o sursă bună de minerale şi vitamine. Eu unul nu aş recomanda acea combinaţie de gălbenuş de ou cu smântână, cu care dregem ciorbele la final. Nu fac altceva decât să adauge calorii unui preparat sănătos, în plus preparatul e mai greu pentru organism”, spune nutriţionistul arădean Sorin Kalman, citat de adevarul.ro.

Acesta recomandă mai degrabă ciorbele de legume, fiind mai bogate în vitamine şi spune că legumele ar trebui fierte, nu prăjite, atunci când preparăm ciorbele.

Comentariii