DISTRIBUIȚI

Simona Trașcă a pierdut procesul cu medicul estetician Marek Vâlcu și ar trebui să-i plătească acestuia daune de 10.000 de lei, după ce l-a acuzat în public că i-a stricat sânii și că a avut probleme din cauza lui.

După ce l-a făcut cu ou și oțet pe estetician și l-a acuzat că și-a bătut joc de sânii ei, acum Simona susține că pe vremea aia vorbea gura fără ea și îl roagă pe medic să o ierte.

“Domnul doctor a câştigat procesul pe bună dreptate. Atunci vorbea gura fără mine. Mă simt vinovată. Sper să mă ierte, altfel o să fiu bună de plată”, a declarat Simona Traşcă pentru emsiunea Un show păcătos.

Doctorul Marek Vâlcu spune, la rândul lui că nu îşi doreşte să îi facă rău Simonei Traşcă, dar pentru asta ar trebui să recunoască public

Consider că justiţia şi-a făcut datoria şi ne bucurăm de acest lucru. Gura bate fundul. A vorbit, a plătit. Banii nu contează, contează foarte mult ca omul să înţeleagă faptul că s-a întâmplat ceva.

Eu nu vreau banii Simonei Traşcă. Dacă o să facă o reparare morală a acestei relaţii nu trebuie să mai plătească aceşti bani”, a declarat Marek Vâlcu pentru emisiunea “Un show păcătos”

 

Sursa: libertatea.ro

Comentariii