DISTRIBUIȚI
sursa foto: yupi.md

Oare ii este cuiva mai usor sa cucereasca lumea, cu dragalasenie, decat unei pisici? Nu cred.

Pisicile stiu sa obtina mereu ceea ce vor, fara efort, si chiar si atunci cand fac boacane, nu ne putem supara pe ele, pentru ca aceste feline, numite pisici, sunt pur si simplu adorabile si stiu cum sa te faca sa le iubesti si sa accepti lucruri pe care in mod normal nu le-ai trece usor cu vederea.

Persoanele care sunt “stapanite” de pisici, stiu cel mai bine asta. Nu degeaba erau considerate suratele lor precum niste zeitati, nu?

Dar chiar si asa, crezi ca stii totul despre acesti mici lei rasfatati?

despre pisici
sursa foto: vedeteblog.com

Iata ce s-ar putea sa nu cunosti despre pisici:

Multor pisici le place sa sifoneze hartii, mai ales noapte, cand tu vrei sa dormi, insa lor le mai place hartia si ca loc de dormit, pentru ca aceasta este moale si pastreaza caldura.

Atunci cand unei pisici ii place sa se atinga de tine, sa se alinte, de fapt ea te face omul ei. Iti da propriul miros si astfel, mirosind ca ea, tu ii apartii ei si nu ea tie.

Pisici lenese. Aproape ca aceste doua cuvinte sunt sinonime, pentru ca nu exista animal mai lenes decat pisica. Aceasta poate dormi intre saisprezece si optsprezece ore pe zi.

Dupa spusele specialistilor, o pisica are suficient 1/6 din lumina de care un om are nevoie, ca aceasta sa vada bine. Asa se explica farurile din intuneric in camera ta.

Fiecare nas al fiecarei pisici din lume este unic, exact ca amprenta umana.

In ultimii o suta de ani, rata de supravietuire a unei pisici a ajuns la 16 ani, dublandu-se, deci.

pisici
sursa foto: evz.ro

Si pisica poate transpira atunci cand e prea cald, insa transpiratia unei pisici isi face prezenta doar prin labutele din fata. Apropo de labute, stiai ca cele din fata au cate cinci pernute fiecare, iar cele din spate cate patru?

O pisica poate scoate o suta de sunete diferite, spre deosebire de un caine, care poate doar zece.

Torsul unei pisici, nu inseamna neaparat placere, ci ea poate toarce si din cauza unei dureri.

Sursa articol: sokant.ro

Comentariii