DISTRIBUIȚI

Femeia este sufletul bărbatului, lumina care îl călăuzeşte. Această deţine o forţă ce nu poate fi măsurată, însoţind-o oriunde ar fi.

Această iubeşte, dăruieşte, ascultă, creează, iartă, se joacă, este capabilă de multe însă nu trebuie să îţi baţi joc de ea. Sufletul femeii este precum o carte. Trebuie să fii prea bun că să îl
poţi citi de două ori.

La sufletul femeii în general ajungi foarte uşor, căci de cele mai multe ori ne mulţumim cu puţin, cu lucruri mărunte, cu dulcegării, priviri, fapte mărunte pe care le credem, căci aşa suntem noi naive.

Este important că atunci când reuşeşti să ajungi la sufletul unei femei şi ai cheia de la „cufăr” să ai grijă de această, nu o pierde prin iluzii deşarte şi promisiuni nesincere, încearcă să rămâi acolo, lângă ea dacă o iubeşti, căci ea îţi va oferi totul. Vei avea inima ei pe tavă, va lasă mereu poartă deschisă pentru ţine. Nu o dezamăgi, căci îţi va părea rău pe urmă dar va fi prea târziu…Aşa cum facem de cele mai multe ori…preţuim persoană importantă
şi ne dăm seama de valoarea ei abia atunci când nu mai este lângă noi, când o pierdem. Lupta pentru ceea ce ai şi iubeşti căci merită cu siguranţă.

Sufletul este prelungirea unei aripi de înger care are curaj să zboare!

Nu încerca să îi ceri vreodată unei femei imposibilul, căci va fi capabil să ţi-l dea.

Comentariii