DISTRIBUIȚI

Superstitiile fac parte din viata noastra. Fie ca noi credem in ele, fie ca nu, mereu se va gasi cineva care sa fie ferm convins ca acestea sunt adevarate si ca ai ghinion daca nu le respecti. Insa poate nu iti vine sa crezi ca sunt si oameni care imping lucrurile si mai departe si transforma superstitiile in niste obiceiuri de la care nu vor face rabat nici in ruptul capului.

Da, chiar exista superstitii ciudate legate de sex si sunt peste tot in lume.

De exemplu, una dintre acestea spune ca in cazul in care faci sex in Vinerea Mare, risti sa ai parte de “penis captivus”. Mai exact, daca ai activitati intime in acea zi, veti fi oarecum blestemati, tu si partenerul tau, si veti fi blocati unul in altul timp de 24 de ore.

O alta superstitie scornita de anticii Egipteni, care vedeau masturbarea ca pe ceva creativ, spune ca acest act facut in Nil, tine seceta departe. Ei mai aveau credinta ca lumea ar fi fost creata de catre zeul Atum exact printr-o asemenea actiune.

Pentru a avea un copil fara probleme, conform unei superstitii, acesta trebuia conceput in zilele insorite, iar situatia meteo poate influenta sexul copilului, caracterul sau chiar viata sa, acestea avand directa legatura cu ziua conceperii lui.

Cei din tribul Bambara din Africa de Vest si cea Occidentala considera ca daca faci sex pe perioada zilei, risti sa dai nastere unui copil ce va suferi de albinism, iar daca ai gemeni, acesta este un ghinion si situatia este vazuta si mai rau in cazul tripletilor.

O superstitie thailandeza spune ca in cazul in care ai oglinzi in apropierea patului si mai ales daca te poti vedea in ele stand in pat, atunci vei incepe sa te gandesti numai la sex si vei deveni, astfel, o nimfomana.

Superstitia germana sustine ca daca atunci cand ciocnesti un pahar de bautura cu cineva, nu-l privesti in ochi, urmatorii sapte ani vei avea parte doar de partide neplacute de sex.

In Estul Africii, in Uganda, s-au interzis partidele de sex inainte de o lupta pentru a nu avea parte de o infangere apoi. Aceasta practica este prezenta si in domeniul sportului, jucatorii fiind indemnati sa nu faca sex inainte de un meci important.

Si una dintre cele mai ciudate superstitii legate de sex, vine din

Columbia si spune ca daca o fata reuseste sa-l impiedice pe baiat in timpul unui dans, cei doi trebuie impreuna, apoi, sa intretina relatii sexuale.

Probabil aceste obiceiuri par amuzante ori chiar ridicole, insa pentru unii oameni ele reprezinta legi nescrise ce trebuiesc respectate.

Tu ce parere ai despre superstitii in general? Dar in domeniul sexual?

Comentariii