DISTRIBUIȚI

Unii ne maturizam mai repede, altii mai greu, altii niciodata.

Depinde de la caz la caz, depinde de imprejurari si de viata fiecarei persoane in parte. Uneori viata ne maturizeaza prea repede si renuntam inainte de termen la masinute si papusi.

Maturitatea este adeseori mai absurda decat tineretea si foarte frecvent, nedreapta fata de tinerete.

Maturitatea poate incepe atunci cand iti dai seama ca trebuie sa te bazezi pe tine insuti.

Un om matur isi asuma orice lucru pe care il face si ii ajuta pe cei slabi din jur sa se ridice. De asemenea face tot felul de lucruri pentru a ajunge tot mai sus, imbunatatindu-si starea de confort,
incercand mereu sa se autodepaseasca, ajungand astfel sa isi castige si respectul in fata celorlalti.

O persoana matura se expune diferitelor riscuri, caci daca nu risti, nu castigi. Nu trebuie sa facem un lucru pe care nu-l dorim doar ca sa fim in gratiile cuiva sau sa impresionam pe cineva. Trebuie sa avem incredere in noi, in fortele proprii, sa fim constienti de atuurile noastre si sa nu ne fie frica de ceea ce vor spune cei din jur daca…trebuie sa fim persoane sigure, fara frica.

Maturitatea implica si o dieta si o viata sanatoasa. Suntem in pas cu moda, dar purtam ceea ce ne face sa ne simtim bine si ne ofera comoditate in orice moment al zilei. Iar, cum pe la orice colt vor fi mereu guri care vor avea comentarii de facut la adresa noastra, nu trebuie sa ne pese.

12483852_931631263580423_1165341144_n

Si sa nu uitam ca o doza mica de copilarism este bine-venita oricarei persoane oricat de matura ar fi.

Comentariii