DISTRIBUIȚI

Telefonul cel mai potrivit pentru femei are un design foarte frumos si beneficiaza, printre altele, de un aparat de fotografiat de înaltă performanță.

Având în vedere că apariția unui smartphone este primul lucru care este observat, era inevitabil ca cele mai potrivite telefoane pentru femei sa fie unele dintre cele mai bune de pe piata. În acest clasament, am inclus modelele cele mai elegante de la producători precum Apple, HTC, Samsung sau LG.

Telefonul cel mai potrivit pentru femei – iPhone 6

iPhone 6 este, probabil, cel mai stilat telefon din lume în acest moment, reușind să-i propulseze pe cei de la Apple pe primul loc în lume în ceea ce privește vânzările de smartphone-uri. Printre altele, acesta este disponibil in culoarea aurului care a impresionat mulți fani ai companiei. În plus față de interfață intuitivă și specificațiile foarte bune, iPhone 6 este echipat cu unul dintre cele mai bune camere care pot fi găsite pe un smartphone. Păstrând tradiția modelelor anterioare, iPhone 6 este capabil de calitate foto în toate condițiile.
maxresdefault

HTC One M8


HTC One M8
rămâne, până la eliberarea de One M9, telefonul cel mai puternic al companiei taiwaneze. Desi are specificatii foarte bune, oferind procesor Snapdragon 801, 2GB RAM si ecran Full HD, HTC One M8 este remarcat mai ales prin aspectul său. Gadgetul are un design metalic „unibody”, care pastreaza multe elemente populare de One M7, în timp ce adăugarea de noi elemente, cum ar fi cele două camere de pe spate.
htc_review_lifestyle-970-80

Telefonul cel mai potrivit pentru femei – LG G3
Acesta a fost cel mai bun telefon al anului 2014. Combinând elemente de hardware, cum ar fi un procesor Snapdragon 801, 3GB RAM și cu un ecran QHD, capabil să ofere o calitate excelentă a imaginii, LG a reusit sa creeze unul dintre cele mai populare smartphone-uri vreodată. Camera este una de 13 megapiexli și LG G3 vine cu software pre-instalat, care include elemente cum ar fi „cursorul de frumusete”, îmbunătățirea calității fotografiilor.

G3-lg-large_02

Allview X2 Soul Mini

Allview X2 Soul Mini a fost inițial lansat sub numele de Gionee Elif S5.1 și a fost pentru o lungă perioadă de timp cel mai subtire telefon din lume. Designul său este caracterizat prin eleganta si bun gust. Nu este un lucru care nu se spune despre mai multe telefoane din China, dar X2 Allview Soul Mini pare să aibă absolut nici un defect în ceea ce privește aspectul. Cu toate acestea, pentru cei care doresc să iasă în evidență, Allview X2 Soul Mini este unul dintre cele mai bune telefoane pentru femei.

allview_x2_soul_mini_review_064jpg

Telefonul cel mai potrivit pentru femei – iPhone 5c

În acest moment iPhone 5c nu mai este disponibil in alta versiune, altele decât versiunea de 8 GB, ca cele de 16GB și 32GB au fost întrerupte cu apariția de iPhone 6 și iPhone6 Plus. Telefonul nu are același design premium ca iPhone 5 sau iPhone 5S, dar este foarte accesibil în termeni de preț, fiind oferit gratuit la anumite abonamente. Din punct de vedere al camerei, nu există diferențe mari între 5C și 5S iPhone, atât realizarea calitate a imaginii lăudabil.
Cronus01

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha este un smartphone cu un ecran de 4,7 inch și rezoluție HD și este unul dintre cele mai bune telefoane pentru femei. Acesta va introduce automat o categorie care Samsung nu a explorat înainte: un telefon mediu în ceea ce privește specificațiile tehnice, dar uite premium. Procesorul este produs de sine sud-coreenii – un Exynos Octa 5430 cu opt nuclee, organizate în patru la patru. Se ruleaza Android 4.4 cu interfata TouchWiz și KitKat iar camera are 12 megapixeli, în timp ce camera frontală are 2.1 megapixeli.

2-samsung-galaxy-alpha-2709

Comentariii