DISTRIBUIȚI

Capitolul amor poate fi extrem de sensibil, cel puţin pentru bărbaţi, aşa că rareori doamnele şi domnişoarele îşi iau inima-n dinţi şi încearcă să poarte delicat, o astfel de conversaţie cu partenerul de viaţă.

shutterstock_81378358

Din această cauza, astrele şi Planetele ne vin în ajutor şi ne arată de care bărbaţi ar trebui să ne ferim când vine vorba de acest aspect şi ce nu fac aceştia mai exact de au ajuns să fie cele mai plictisitoare zodii în pat.

1.    Berbec
Sunt pe primul loc în acest clasament din simplul motiv că sunt extrem de egoişti. Nu îi prea interesează ce se întâmplă cu partenerul după ce ei şi-au încheiat treburile. Pentru a face o relaţie să funcţioneze, au nevoie de o persoană asemeni lor, care să nu pună prea mare accent pe satisfacţia reciprocă. Lăsând la o parte acest aspect, unde sunt de-a dreptul singulari, nativii sunt persoane energice, vesele şi uneori chiar amuzante.

2.    Rac
Nativii acestei zodii sunt bărbaţi sensibili, care pun foarte mare accent pe familie, pe o relaţie închegată şi stabilă. Nu se dau în vânt după aventuri şi din această cauza nu vor avea prea multă experienţă în domeniu. Aceştia se găsesc în două mari tabere: cei care vor încerca din răsputeri să te mulţumească şi vor ajunge să fie plictisitori de-a binelea şi cei care îşi doresc să domine în pat doar pentru a-şi urmări strict plăcerea lor fizică, uitând de ale tale.

3.    Fecioara
Bărbatul Fecioarã caută o femeie care să-i fie inferioară când vine vorba de fantezii şi ieşire din aria de confort. Este limitat în gândire şi nu va veni aproape niciodată cu fel de fel de jocuri ce au menirea de a pipera viaţă sexuală. Te va privi suspicios şi chiar va refuză temeinic, ajungând tot la clasicul sex, acolo unde îşi cunoaşte fiecare mişcare şi e sigur pe el. Nu cere prea multe deoarece va pune increderea în tine sub semnul întrebării.

4.    Capricorn
Poate Capricornii nu ar trebui să se încadreze în această categorie deoarece performanţele sexuale le sunt lăudate, însă, aceasta doar când se întâmplă strict în scopul lor. Capricornul este acel nativ care toată viaţă îşi pune partea profesională şi ascensiunea pe această treaptă înainte de orice. Timpul este inamicul lui şi din această cauza nu-şi va petrece prea mult pentru a-şi satisface partenera. Se întâmplă e bine, nu, la fel de bine!

5.    Peşti
De regulă, acest bărbat este ideal- romantic, atent, iubitor- exact ce rar mai găseşti în vremurile în care trăim. Însă, când vine vorba de sex şi implicare fizică, totul de la A la Z lasă de dorit. Da senzaţia că nu se pricepe, că este stângaci şi are nevoie de o persoană puternică, dominatoare care să-i arate cu exactitate ce şi cum trebuie să facă. Poate fi distractiv la început, mai ales când îl vezi atât de sensibil, doar că pe măsură ce timpul trece, te poate enerva şi plictisi de-a dreptul.

Comentariii