DISTRIBUIȚI

Sucurile naturale și-au câștigat un loc de frunte în nutriția sănătoasă, dar câteva dintre ele funcționează ca adevărate medicamente. Toate aceste trei sucuri, făcute în casă au efecte miraculoase pentru sănătate, deci consumul lor este recomandat tuturor.

Combinație explozivă: morcovi, măr și sfeclă

Morcovii asigură vitamină A care contribuie la sănătatea ficatului, pe lângă faptul că este foarte bună pentru vedere. Vitamină A este foarte importantă în luptă cu ciroză, cancerul la ficat. Tot morcovii sunt cei care previn îmbătrânirea prematură a celulelor și mențin sănătatea acestora. Sfeclă roșie are un rol extrem de important pentru sănătatea noastră, fiind o sursă importantă de vitamine. La fel că și morcovul, sfeclă roșie combate cancerul la ficat, dar și alte afecțiuni cum ar fi diabetul sau anemia. În plus, sfeclă roșie reglează tensiunea și previne problemele care apăr odată cu tensiunea prea ridicată sau prea scăzută. Merele sunt esențiale în alimentația oricărei persoane. Pe lângă faptul că reprezintă o masă ușoară și la îndemână oricui, asigură și o mare parte din necesarul zilnic de vitamine.

Marile beneficii ale otetului de mere
Prepară sucurile separat și combină-le în parți egale. Sucurile preparare pot fi păstrate, în recipiente închise, 24 d o re în frigider.
Sucul de portocale
Beneficiile sunt maxime pentru sucul de portocale făcut în casă. Consumul zilnic de suc de portocale poate aduce beneficii reale funcției cerebrale. Sucul de portocale este foarte bogat în flavanoni, subgrupa de flavonoide, pigmenți cu proprietăți antioxidante dovedite. În afară de flavonoide, portocalele au o importantă cantitate de vitamină C și de carotenoide (beta-caroten, luteină), tot atâtea elemente prețioase pentru sănătate.portocale
Sucuri care te intineresc
Pentru a profita de beneficii sucul de la 2-3 portocale, băut imediat după ce a fost preparat, în cure de 10 zile, pe lună este suficient.
Sucul de roșii
Sucul de roșii este una dintre cele mai bune arme împotriva osteoporozei și a problemelor articulare, iar în dieta femeilor, un pahar de suc de rosii – proaspăt sau îmbuteliat, fac adevărate miracole.
 
Ingredientul cheie este licopenul, antioxidant cunoscut în prezent pentru efectele sale în diminuarea riscului de cancer de prostată la bărbați și pentru rolul sau de protecție împotrivă bolilor cardiovasculare. În plus oamenii de știință confirmă efectele benefice ale consumului zilnic a doar două pahare de suc de roșii asupra bolilor osoase.
Roșiile susțin pielea, din interior. Există o relație foarte strânsă între un tub digestiv sănătos și felul în care arată pielea. O piele sănătosă înseamnă un tub digestiv sănătos. Roșiile au un rol foarte important în această dualitate prin conținutul lor special și specific. Roșiile sunt o foarte bună sursă de apa naturală și de antioxidanți prețioși la care se adaugă doze mari de licopen, un partener recunoscut pentru sănătatea inimii.
Salata de kiwi și roșii
În plus roșiile conțin o mulțime de fibre, care ajută la digestie, ceea ce face pielea să arate sănătos oferindu-i o strălucire naturală specială. Roșiile pot fi consumate fără restricții simple, în salate ușoare sau sub formă de suc. Sucul de roșii este cea mai bună formulă de rehidratare în condiții de caniculă și în cursul expunerii la soare. O roșie este echivalentul unui pahar mic cu apa și vine împreună cu multe minerale și vitamine ceea ce fac hidratarea cu atât mai eficient.
 
Sursa foto: Thinkstock/Guliver; kissthecook.ro
Sursa: femeia.ro

Comentariii