DISTRIBUIȚI
frumuseteaeposibila.ro

Frumusetea este printre principalele dorinte si preocupari ale unei femei, toate femeile voind sa ajunga la perfectiune estetica si asta, daca se poate, fara un chin prea mare sau operatii estetice costisitoare.

Vestea buna este ca exista cateva trucuri simple si eficiente in ceea ce priveste frumusetea, cu ajutorul carora trasaturile feminine pot fi usor evidentiate, fara mari eforturi si astfel viata femeilor ce apeleaza la aceste trucuri va fi cu mult usurata.

Spre exemplu, daca vrei sa ai dintii mai albi, e de ajuns sa efectuezi un periaj normal al acestora cu ajutorul unei perii pe care ai aplicat, in prealabil, bicarbonat de sodiu.

Alt truc ce-ti poate ajuta frumusetea corpului, este tulpina de telina care este benefica pentru organism, deoarece ingerand-o, acesta consuma energie mai multa in procesul de digerare al acestui aliment decat numarul caloriilor ingerate.

Frumusetea ta poate depinde si de modul in care dormi. Mai exact, daca dormi pe partea dreapta, vei fi mult mai odihnita decat daca dormi pe partea stanga, somnul fiind astfel mult mai profund.

In cazul cicatricilor ramase de la acneea trecuta, pentru a-ti ajuta tenul sa-si recupereze frumusetea naturala, poti folosi seva din planta aloe vera.

In cazul in care vrei ca rimelul sa poata fi aplicat mai usor, poti decupa o hartie pe forma ochiului, o pui peste pleoapa si apoi aplici rimelul normal pe gene, fara a mai ramane urme pe pleoape.

Frumusetea buzelor rosii, fara aspect prea lucios ori incarcarcat, poate fi obtinuta prin aplicarea unui strop de pudra peste rujul de pe buze.

Atunci cand nu vrei sa te epilezi pe maini, insa nu vrei nici ca parul sa sara-n ochi, poti folosi o crema cu efect de decolorare a firelor inestetice de par.

Si in sfarsit, dar nu cel din urma truc despre frumusetea cautata intr-un mod usor, este cel legat de unghii. Probabil stii deja, insa tot iti spun ca pentru ca unghiile tale sa creasca avand apoi o forma frumoasa, o solutie buna pentru a avea mereu unghii mari, este sa aplici unele false peste ale tale.

Comentariii