DISTRIBUIȚI
sursa foto: cabinet-psiholog.ro

Cand vine vorba despre relatia ta de iubire, sfaturile celor din jur nu pot trece pe langa tine fara sa iti lase ceva semne de intrebare, mai ales daca persoanele “binevoitoare” sunt destul de apropiate.

Asa ca iata care sunt oamenii ce-ti pot distruge relatia si pe care nu ar trebui sa-i iei in seama atunci cand se ofera sa va dea sfaturi gratuite si indeosebi necerute:

1. Prietenul cel mai bun de la serviciu. Unele femei au un astfel de prieten mereu dispus sa le asculte plangerile amoroase in timpul pauzelor de lucru, insa acest prieten s-ar putea sa nu fie atat de binevoitor precum il crezi si fie sa aiba intentii ascunse, fie sa-ti distruga relatia prin sfaturile pe care ti le ofera, crezand ca e mai bine cum considera el. Si faptul ca e gay, nu inseamna ca stie cum sta treaba cu iubitul tau si nici cum trebuie sa faci tu, deci asta nu-i o scuza sa iei de bun tot ce zice.

2. Cea mai buna prietena a partenerului tau. Stim ca esti geloasa in cazul in care iubitul tau are o prietena foarte buna, insa nu trebuie sa iti pierzi ratiunea intr-o asemenea situatie. Mai bine discuta cu iubitul tau, frumos, explica-i ce te deranjeaza si cautati solutii convenabile pentru amandoi. Daca vrei ca relatia sa functioneze, nu acuza fata pe nedrept si nu cauta sa o elimini din viata iubitului tau, asta daca vrei sa eviti posibilele reprosuri ulterioare.

3. Mama partenerului. Incearca sa faci pace cu ea, sa o respecti si sa ii spui ei direct daca te deranjeaza ceva. Pentru ca relatia ta cu iubitul sa nu aiba de suferit, incearca sa nu-l pui intre “ciocan si nicovala”, ci sa cauti sa te intelegi cat mai bine cu mama lui si astfel ai mai mult de castigat.

4. Prietena cea mai buna. A ta, nu a lui de aceasta data, poate sa te influenteze negativ daca tu mereu i te plangi ei pentru tot ce nu iti place in relatia ta. Asa ca incearca sa tii pentru tine ce te nemultumeste, pentru ca tu treci peste suparari si te impaci cu iubitul, insa ea nu va uita ce i-ai povestit si nu-l va mai vedea cu aceiasi ochi pe partenerul tau. Iar o data imaginea creata ca relatia nu este cum trebuie, mai greu poti apoi sa convingi ca nu-i asa.

Comentariii