DISTRIBUIȚI

Avantajul Dietei Rina este că poți mânca după un plan bine stabilit, oricât dorești fără să te îngrași și în timp de 90 de zile poți da jos 20 kg, într-un mod natural, plăcut și fără dificultăți. Această dietă Rina constă în faptul că poți mânca pește, carne la grătar sau fiartă într-o zi iar a doua zi o altă categorie de alimente, spre exemplu legume.

Procesul este unul simplu dacă se alternează produsele astfel: proteine (carne  de vită, carne de porc slabă , carne de pui, brânză, cârnați etc, la alegere un singur produs pentru o zi spre exemplu 3 bucăți de friptură de porc: 2 la prânz și 1 seara), legume, carbohidrati (la ora 12 (acesta fiind micul dejun) se poate consuma o porție mare de fructe, la doua masă (prânz) se poate consuma o pizza fără carne, cu sos de roșii iar la cină se poate consuma ceea ce ai mâncat pe parcursul zilei dar într-o cantitate mai mică) , vitamine ( se începe cu un fruct, apoi se poate continua cu o porție de fructe și legume, iar la cină poți consuma ceea ce ai consumat la prânz,  însă într-o cantitate mai mică).  Nu este interzis niciun aliment și astfel poți consuma  mâncarea ta preferată. Singura condiție pentru un efect vizibil este să alternați produsele de la o zi la alta.

Îți poți prepara propriile rețete fără nicio interdicție de la pizza, ciocolată, prăjituri sau alte delicii care vouă vă fac plăcere să le degustați.  Până la aparția dietei Rina, nimeni  nu a oferit vreo metodă eficientă pentru un regim alimentar.

Dieta Rina reușește să mențină echilibrul de nutriție de care orice om are nevoie. Dieta așa numită disociată,  este in program pe trei luni,  în patru pași: ziua 1, ziua 2, ziua 3, ziua 4, apoi reluați.

Comentariii